Reaktioner fra Hjulmand, Aabech og Stokholm

Kategorier

Reaktioner fra Hjulmand, Aabech og Stokholm

FC Nordsjælland led et surt 2-1 nederlag til Esbjerg, få reaktionerne fra cheftræneren, anføreren og målscoreren her.

Aabech: – Et surt nederlag, specielt på baggrund af første halvleg, hvor ikke får det til at fungere. Vi får ikke fundet rummene mellem kæderne, og Esbjerg lagde et godt pres på os. – Vores mål kommer efter vi får lagt et fint pres på dem, og de bliver også lidt nervøse i deres spil, Patrick (Mtiliga, red.) slår den ind over, og jeg kommer foran Michael Jakobsen på den, og får headet den ind. Det var dejligt at få scoret, men uden point kan jeg ikke bruge det til så meget. Stokholm: – Vi må sige, at Esbjerg havde en del chancer, som de kunne have scoret på, men vi havde så sandelig også vores muligheder. Vi kan ikke være tilfredse med resultatet, men vi kan tage nogle af momenterne med fra 2.halvleg, og de skal bruges på fredag, når vi møder Viborg, for her skal der tre point på kontoen. – Straffesparket er jeg ikke enig i, jeg føler at jeg tager duellen skulder mod skulder, og jeg mener hverken der er frispark eller at det er inde i feltet. Jeg vil dog gerne sige at jeg ikke har set TV-billederne, så det kan godt være at jeg rammer ham hårdere end jeg føler lige nu, men det er stadig hårdt dømt og det er ikke inde i feltet. Hjulmand: – Vores første halvleg er kritisabel, vi spiller ikke vores spil. Vi står for meget stille og spiller ude af positioner, og vi ligner ikke os selv. Det blev dog bedre i 2.halvleg, hvor vi begynder at spille som vi plejer. – Heldigvis spiller vi igen allerede på fredag mod Viborg, og det er en rigtig vigtig kamp nu. Vi skal have vasket den her plet af os, og vinde hjemme i Farum Park. Du kan se interviewet med Kim Aabech øverst i denne artikel, og du kan finde reaktionerne fra Stokholm og Hjulmand HER.