Reaktioner fra Aabech, Hjulmand og Ingvartsen

Kategorier

Reaktioner fra Aabech, Hjulmand og Ingvartsen

Kim Aabech var manden i fokus fredag aften i Farum Park, da han med to mål var med til at sikre sejren over Viborg FF.

– Det var dejligt med en sejr i dag, det har vi tørstet efter. Vi skal score nogle flere mål, men deres målmand skal også have lidt kredit i dag, og alt i alt var det en piv fortjent sejr. – Jeg må sige, at da deres keeper nappede de første afslutninger, der tænkte jeg: Ej, nu bliver det ikke til tre mål, sagde Aabech med et smil. 18-årige Marcus Ingvartsen fik sin debut for FC Nordsjælland, og var glad for de ti minutter han fik. – Det er rigtig stort, at få debut for den klub jeg har spillet i hele tiden, det giver mod på mere. Jeg var selvfølgelig nervøs, men forsøgte at holde fokus på, at gøre det, jeg er bedst til, fortalte Ingvartsen efter kampen. Cheftræner Kasper Hjulmand var da også glad for præstationen hos begge af angriberne. – Vi har arbejdet meget med, at få Kim (Aabech, red.) til at komme mere ind i boksen. Det er ikke noget han har brugt ret meget tidligere, men han er jo en fremragende header, og han beviser i dag, at hans forståelse for holdet og målscorer-egenskaberne er i top. Han er først lige begyndt hos os, det kan blive godt. – Marcus har leveret et godt stykke arbejde i lang tid, og har været på Superliga-radaren i et stykke tid. Dejligt at kunne give debut til en af vores egne igen, dem har vi flere af, og han leverede et godt indtryk i de minutter han fik, fortalte Hjulmand efter kampen. Du kan få alle reaktioner på FCN TV her.