Organisation: Ny rolle til Jan Laursen

Kategorier


Bestyrelsesformand Allan K. Pedersen her igang med at overrække blomster til Anders ‘AC’ Christiansen. (Foto: Rie Neuchs)

Organisation: Ny rolle til Jan Laursen

FC Nordsjælland justerer organisationen og gør  Jan Laursen ansvarlig for spillersalg og fortsat udvikling  af den sportslige sektor

Bestyrelsesformand og sportslig ansvarlig Allan K. Pedersen udtaler: – Vi har brugt det seneste halve år på en grundig analyse af organisationen og de behov, vi møder nu og forventer at møde i fremtiden. Vi er nu nået dertil, hvor vi kan begynde at fylde hullerne ud og tilpasse organisationen, så vi står endnu stærkere til fremtidens udfordringer. Ligesom tidligere er det vores målsætning at være et mulehår foran konkurrenterne og i den forbindelse er jeg glad for, at vi har Jan Laursens evner og erfaring til rådighed. – Jan har i perioden efter hans orlov bidraget på sidelinjen, og den primære ændring er, at Jans rolle nu er redefineret ud fra de store styrker og den erfaring, han besidder inden for spillersalg, netværk og udvikling –  og at han igen får sin faste plads i organisationen. – Jan starter på mandag, hvor han også indtræder i de forskellige sportslige udvalg. Her vil han bidrage til den fortsatte udvikling af FC Nordsjælland, og det er jeg selvsagt rigtig glad for, både på Jans vegne og på vegne af FC Nordsjælland. Vi går en meget spændende fremtid i møde med en endnu stærkere organisation. – Det overordnede sportslige ansvar ligger fortsat hos mig, jeg forventer dog at vi i den kommende tid vil tilføre organisationen flere stærke kompetencer indenfor området. Alt dette vil vi informere løbende omkring, og målet er, at vi i løbet af foråret vil stå med en samlet organisation, der kan fortsætte den rivende udvikling, FC Nordsjælland har været inde i. Jan Laursen starter i sin nye funktion fra på mandag. Spørgsmål i denne forbindelse rettes til bestyrelsesformand Allan K. Pedersen eller kommunikationschef Steen Laursen.