Mød spillerne efter kampen – og vind præmier

Kategorier

Mød spillerne efter kampen – og vind præmier

Når FC Nordsjælland fredag aften åbner forårssæsonen i Farum Park med en kamp mod Viborg FF, vil det igen være muligt at møde spillerne efter kampen.

Som traditionen byder, er der nemlig åbent i autografzonen ved banen mellem tribune A og D, hvor spillerne og cheftræneren kigger forbi til en snak, et billede og en autograf til alle dem, der har lyst til at sige ordentligt tak for kampen. Vi er altid glade for at se de hundredevis af fans, der normalt samles efter kampen, og vi håber, rigtig mange af jer vil benytte lejligheden til at få taget et billede med jeres yndlingsspillere – og dele  dem på vores facebook, så alle kan få glæde af dem. Der vil i forbindelse med kampen også være konkurrencer, hvor du i anledning af onsdagens U21-kamp i Farum Park kan vinde en original landsholdstrøje med autografer, samt Select-fodbolde i samarbejde med Tazza, som leverer al varm kakao i Farum Park. Se mere om kakao-konkurrencen HER og mød op i Farum Park senest ved kick-off kl. 18:30, så du kan være med i konkurrencen om landsholdstrøjen! Fredag kl. 18:30
Farum Park
FC Nordsjælland – Viborg FF KØB DINE BILLETTER HER!