Kampklar Stokholm: Nu rykker vi

Kategorier

Kampklar Stokholm: Nu rykker vi

Anfører og alderspræsident i FCN-truppen Nicolai Stokholm er igen klar til at spille kamp efter en mindre skade.

Problemer med knæet fra den første træningskamp har holdt anføreren ude af kampene, men nu er Nicolai Stokholm igen helt klar til at spille kamp, og han ser frem til den intensive træningslejr, hvor holdet virkelige skal have de sidste detaljer på plads. – Jeg har kunnet holde formen ved lige ved siden af, men jeg ser selvfølgelig frem til at spille kamp igen. Jeg glæder mig til, at vi sammen skal rykke det her hold frem mod Superliga-start. Det er nu, at vi skal have de sidste ting til at spille fuldstændig, og det er jeg også sikker på. Vi har haft en fremragende opstart indtil nu, og jeg er sikker på at vi kører videre på den, fortæller anføreren. FCN-truppen trænede første gang torsdag aften, og fredag stod den på to træningspas inden det i dag, lørdag, går løs mod Rumæniens nummer 1, FC Astra. – Jeg kender ikke så meget til rumænske fodbold, men jeg så lidt af deres kamp forleden dag mod Strømsgodset, og de har virkelig nogle gode spillere, så det bliver godt med en god modstander, slutter Stokholm. FC Nordsjælland spiller kl.17.00, og du kan blive opdateret på kampen via vores Twitter-profil. Efter kampen vil der være reaktioner og highlights på fcntv.dk og her på fcn.dk.