John-scoring i test mod Roskilde

Kategorier


Thychosen spillede hele 2.halvleg – foto: fcn.dk

John-scoring i test mod Roskilde

Der stod FC Nordsjælland på det meste og det blev da også til en flot scoring af Joshua John, et par stolpeskud og en del afslutninger, men dagens testkamp endte alligevel 1-1 mod et FC Roskilde-hold, der kampen igennem viste stor kamplyst.

I kampens indledning var det tydeligt, at 2. divisions suveræne tophold var kommet til Farum Park for at kæmpe og spille det bedste, de har lært. Hjemmeholdet, der stillede i en lidt alternativ opstilling med Patrick Mtiliga på den defensive midt og Lasse Petry i midterforsvaret, tog dog stille og roligt fat i opgøret og efter 17 minutter kunne Joshua John bringe FCN foran efter finurlige ting og en afslutning fra baglinjen. FC Nordsjælland sad herefter på det meste og havde flere gode opspil og afslutninger, hvor Kim Aabech var tættest på med et hovedstød på den ene opstander. I anden halvleg fortsatte billedet. FCN var på bolden, der blev skabt en del muligheder, men helt skarpt blev det ikke. Igen måtte FC Roskilde dog have stolpen til hjælp og igen var det Kim Aabech, der måtte se en god afslutning gå den forkerte vej efter mødet med træværket. I løbet af halvlegen blev det til spilletid til flere unge spillere. Både Mathias Jensen, Yusuf Onurlu og debutanten Daniel Thorup fik fine indhop, men i takt med udskiftningerne mistede hjemmeholdet lidt af rytmen. Trods bold- og chanceovertag blev det derfor FC Roskilde, der scorede kampens sidste mål efter et flot og hurtigt omstillings-spil og scoring af Robert Larsen. FC Nordsjælland – FC Roskilde FCN-holdet: David Jensen
Jens Stryger Larsen
Ivan Runje
Lasse Petry
Mario Ticinovic
Patrick Mtiliga
Martin Vingaard
Anders AC Christiansen
Kim Aabech
Morten Nordstrand
Joshua John Indskiftere: Oliver Thycosen (45), Bassel Jradi (55), Kamal Issah (63), Mathias Jensen (68), Yusuf Onurlu (75), Daniel Thorup (85).