Hvem er den målfarligste hos FCN?

Kategorier

Hvem er den målfarligste hos FCN?

Nordstrand og John bruger næsten lige mange minutter om hver scoring i Superligaen.

FC Nordsjælland har tradition for, at holdets scoringer spredes ud på mange forskellige spillere. Således har det været mange sæsoner i træk, men i de to seneste sæsoner har Joshua John og Morten Nordstrand skilt sig lidt ud som målkonger med henholdsvis 15 og 10 mål for FCN i Superligaen. Hvis man ser på hvor mange minutter, hver af spillerne bruger pr. mål, får man imidlertid billedet af en meget jævnbyrdig duel mellem de to. John har i denne sæson brugt 193 minutter på banen i gennemsnit for hver scoring, mens Nordstrand har brugt 196 spilleminutter pr. mål. Den lynhurtige hollænder er altså en anelse skarpere end Nordstrand i denne sæson, og det var han også i sidste sæson, som tallene herunder viser. Men Morten Nordstrand har en længere historik i FCN, hvor han spillede i sæsonen 2006/07 og blev hele Superligaens topscorer med 19 træffere. Han var retur på lejebasis i foråret 2011, hvor han scorede en enkelt gang. Så sammenligner man Nordstrand og John over samtlige Superligakampe for FCN, er de to igen meget tætte i scoringsfrekvens. Nordstrand har brugt 179 min. på hvert af sine 30 mål, mens John har brugt 172 min. i gennemsnit på sine 15 mål. Altså kun en forskel på syv minutter mellem de to, og det bliver spændende at følge den fortsatte duel over forårets 15 spillerunder. Se statistikken herunder, som udelukkende handler om mål og spilletid i Superligaen: Morten Nordstrands statistik:
I denne sæson:
3 mål på 588 min. = 196 min. pr. mål
I sæson 2012/13:
7 mål på 1406 min. = 200 min. pr. mål
I alt for FCN:
30 mål på 5393 min = 179 min. pr. mål Joshua Johns statistik:
I denne sæson:
5 mål på 965 min. = 193 min. pr. mål
I sæson 2012/13:
10 mål på 1621 min. = 162 min. pr. mål