Hjulmand: Væltede os i muligheder

Kategorier

Hjulmand: Væltede os i muligheder

Lørdag eftermiddag slog FC Nordsjælland rumænske FC Astra i en god kamp, der ifølge cheftræner Kasper Hjulmand kunne og burde have endt med en større sejr.

– Det var en god kamp, hvor vi sætter os mere og mere på dem, efterhånden som vi finder ud af, hvordan de sætter presset.

– Vi får god kontrol med kampen relativt tidligt og skaber et par rigtig gode muligheder, og selvom vi ikke får scoret, mærker vi i pausen, at det er en kamp, vi skal vinde.
– Vi kører på og fortsætter med at spille godt i starten af anden halvleg, hvor vi får scoret et rigtig rigtig godt mål. De sidste 20 minutter er der mange trætte ben på banen, men vi har afsindigt mange muligheder for at score til 2-0.
– Det er det, vi ikke er tilfredse med i dag; at vi ikke får scoret til 2-0. Når vi ikke får slået kampen ihjel kan alt ske. De bliver dog ikke farlige, men vi laver alligevel for mange fejl til sidst.
– Jeg har sjældent været med i en kamp, hvor vi skaber så mange offensive omstillingsmuligheder. En værdifuld og fortjent sejr med plads til forbedringer.
Næste kamp på træningslejren spilles onsdag kl. 16. Her er modstanderne spanske La Union. Lejren slutter af med en kamp mod Metalist Kharkiv lørdag eftermiddag.