Hjulmand: Top modstand venter

Kategorier

Hjulmand: Top modstand venter

FC Nordsjælland spiller lørdag eftermiddag mod ukrainske Metalist Kharkiv.

Der er kickoff kl.15.30 på Estadion Municipal Guillermo Amore i Benidorm, hvor ukrainerne har deres træningslejr. Det er også den sidste træningskamp i La Manga for FC Nordsjælland inden turen går hjem søndag morgen. – Det er en rigtig stærk modstander, som vi skal møde, og det er positivt at vi igen i år har kunnet få en kamp mod et hold af top europæisk kaliber. Metalist Kharkiv er på højde med Shakhtar Donetsk, som vi har stiftet bekendtskab med en del gange, og der er ingen tvivl om at vi kommer på hårdt arbejde hele vejen rundt i denne kamp. – Det er en kamp, hvor vi skal forsøge at spille vores eget spil, men der er faser hvor vi virkelig bliver testet og hvor vi skal være skarpere end de sidste par kampe vi har spillet, fortæller Kasper Hjulmand. FC Nordsjælland opdaterer fra kampen på Twitter under #FCNMET.