Hjulmand: Tiden på træningsbanen gjorde godt

Kategorier


Der har været mange gode ting at iagtage fra bænken fra Hjulmand og resten af trænerteamet – foto: fcn.dk

Hjulmand: Tiden på træningsbanen har gjort godt

Superligaen gik endelig igang igen fredag aften med opgøret i Slagelse, men først mandag kommer FCN i kamp mod Esbjerg fB.

FC Nordsjælland har spillet otte træningskampe i opstarten, og er ikke gået fra banen som taber i en eneste af de kampe. En positiv opstart, hvor holdet har fået tid til at blive spillet endnu bedre sammen. – Vi har haft ro omkring vores trup og tiden på træningsbanen har været god for os. Det er på træningsbanen at vi kommer til at rykke holdet, og det har gjort os godt at få mere tid sammen på banen. Der er en større indbyrdes forståelse på holdet nu, end da vi startede sæsonen. Der ligger et stort potentiale i de her spillere og det her hold, fortæller Kasper Hjulmand. – Det er altid en lidt sjov følelse man står med før den første kamp efter en lang opstart, der vil gå nogle kampe før man ved hvor niveauet ligger. Vi står selv med en god fornemmelse, og gutterne har arbejdet sten hårdt i hele perioden, og nu handler det lidt om at få forløst den her energi på den rigtige måde når vi begynder på mandag, siger Hjulmand. Mandag kl.19.00 går det løs på udebane i Esbjerg, og du kan selvfølgelige blive opdateret på Twitter via #EFBFCN og få både referat, reaktioner og highligts senere på fcn.dk og FCN TV efter kampen. Kampen bliver sendt på TV3 Sport 1.