Hjulmand: Stærke rumænere venter lørdag

Kategorier

Hjulmand: Stærke rumænere venter lørdag

Første kamp i La Manga bliver allerede lørdag eftermiddag, hvor tigerne skal op imod FC Astra fra Rumænien.

Torsdag aften spillede FC Astra finale i La Manga Cup, og den kamp fik cheftræneren flettet ind i programmet. – Det er et rigtig godt hold vi skal op imod, de fører den rumænske liga. Det er et hold som har haft stor kontinuitet i holdet, de fremstod meget atletiske og stærke. Har sydamerikanske og afrikanske spillere på holdet, så der venter os et spændende opgør, fortæller Hjulmand. – Vi skal have vores spil til at flyde, og lige vænne og til banerne, og det er stort set alle mand som er kampklare til i morgen. Uffe Bech står stadig over, og Andreas Laudrup passer vi lidt på, da han har trænet hårdt efter en periode helt uden træning, siger cheftræneren. FC Nordsjælland vil opdatere fra kampen mod FC Astra via klubben Twitter-profil.