Hjulmand: En rigtig god indsats

Kategorier


Kasper Hjulmand og co. i trænerteamet havde grund til smil på bænken i Malmø.

Hjulmand: En rigtig god indsats

– Vi var mindst lige så gode som de svenske mestre, og kampen viste, at vi har mange gode spillere til rådighed, siger FC Nordsjællands cheftræner

FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand havde god grund til at smile over det, han så det unge FCN-mandskab levere i 0-0 kampen mod Malmö FF: – Det var en rigtig god eftermiddag. En fin ramme med mange tilskuere og tryk på mod et hjemmehold, der investerede meget og forsøgte at lægge pres på os. – Men vi leverede en rigtig god indsats, og vi var mindst lige så gode som de svenske mestre. Med lidt mere kvalitet i afgørende situationer kunne vi også have fået en sejr her, men mindre kan selvfølgelig også gøre det, og jeg er rigtig godt tilfreds med spillernes indsats. – Det er da rigtigt, at vi stillede et meget ungt hold, men jeg ser ikke så meget på spillernes alder som på den kvalitet, de viser, og jeg fik at se, at vi har mange gode spillere til rådighed, siger Kasper Hjulmand.