Hjulmand: En moden præstation

Kategorier

Hjulmand: En moden præstation

FC Nordsjælland spillede en god og stabil kamp mod Metalist Kharkiv, som blev besejret med 1-0.

Martin Vingaard stod for scoringen midt i første halvleg, efter oplæg fra Joshua John. Sidste kamp i Spanien var også klart den bedste modstander som FC Nordsjælland har mødt i denne optakt, og der var ingen tvivl om at defensiven ville blive sat på prøve kampen igennem. – Det var en rigtig god kamp, hvor vi møder et stærkt hold, men hvor vi også leverer en god kompakt kamp. Vi står rigtig godt på banen, og vi bliver farlige på de rigtige tidspunkter omend vi stadig skal score flere mål. Men det var en moden præstation, som jeg er glad for. – Det defensive arbejde var i dag rigtig godt, og samarbejdet mellem Pascal Gregor og Ivan Runje bliver bedre og bedre, og selvom der altid er ting at forbedre, så var i dag et bevis på at vi er på rette vej, og vi begynder at være klar til Superliga-starten nu. – Det har været en god træningslejr, hvor vi har lært spillerne bedre at kende, og jeg har set nogle rykke sig i en positiv retning. Vi tager flere gode ting med fra vores opstart, men man ved aldrig helt hvor man står før man har spillet et par kampe i Superligaen, fortæller Kasper Hjulmand. Du kan høre meget mere fra cheftræneren i videoen ovenfor.