Happy Hour i FCN shoppen på fredag

Kategorier


Her ses nogle af tilbuddene under Happy Hour på fredag 10 til 11 i FCN shoppen.

Happy Hour i FCN shoppen på fredag

FCN shoppen åbner ekstraordinært i en time på fredag fra kl. 10.00 til 11.00, hvor der vil være Happy Hour med en stribe specialtilbud

Normalt er FCN shoppen lukket i uge 7 på grund af vinterferie, men på fredag 14. februar får alle FCN-fans alligevel chancen for at gøre en god handel. Det gælder altså om at være klar i FCN shoppen præcis kl. 10, da der kun vil være åbent i en time. Nogle af de produkter, der sættes på specialtilbud fredag formiddag er vist her på fcn.dk, så vær klar til at sætte kurs mod Farum Park, hvis du vil have del i Happy Hour tilbuddene. Det varer ikke længe, før der igen er Superligafodbold i Farum Park. FCN spiller første hjemmekamp mod Viborg fredag 28. februar kl. 18.30, og så gælder det jo om at have udstyret toptunet til at støtte holdet. I øjeblikket forbereder FC Nordsjællands Superligatrup sig på La Manga i Spanien, hvor der spilles tre træningskampe som finpudsning af formen frem mod sæsonpremieren. FCN startede opholdet i Spanien med at vinde 1-0 over topholdet i Rumænien, FC Astra, og efter endnu to kampe kommer tigrene toptrimmede hjem og er klar til at gå til angreb i forårets 15 spillerunder. Fansene har med Happy Hour på fredag i FCN shoppen mulighed for også at være bedst muligt rustet til første fløjt i Farum Park. Køb din billet til de første kampe ved at klikke HER.