Forårspremiere i Farum Park: FCN – Viborg FF

Kategorier

Forårspremiere i Farum Park: FCN – Viborg FF

På fredag d. 28. februar kl. 18:30 åbner FC Nordsjælland forårssæsonen i Farum Park med en kamp mod de gamle kendinge fra Viborg FF

FC Nordsjælland er traditionelt stærke i takt med solen bryder frem efter vinterpausen, og på hjemmebane er holdet ét af de absolut bedste i landet. Vi tænder for grillen, åbner boderne og glæder os til at byde velkommen til forårets første kamp i Farum Park, hvor pletten fra Esbjerg skal spules væk med angrebs-hidsighed, måljagt og sejrssult! Programmet ser ud som følger: FC Nordsjælland – Viborg FF
Fredag d. 28. februar kl. 18:30 17:30:     Farum Park åbner.
Grill, fadøl, sodavand og snacks. 17:50:     FCN-spillerne på banen til præsentation og opvarmning 18:20:     Æresrunde med FSN-klubberne KBK, Slagslunde Ganløse, Lundegården, Dragør 18:30:     Kick off: FC Nordsjælland – Viborg FF Pause:     Bl.a. lodtrækning om U21-landsholdstrøje med alle autografer Efter kamp:     Autografzone. Mød spillerne i autografzonen. Fotos og autografer. Billetter købes HER!