FCN-teenagers spillede lige op med Malmö FF

Kategorier


Målmand Martin Hansen var med sine 23 år klar alderspræsident på et FCN-hold bestående af rigtig mange teenagers. (Foto: Boesenfoto.dk)

FCN-teenagers spillede lige op med Malmö FF

Med et helt ungt mandskab spillede FC Nordsjælland uafgjort 0-0 mod de svenske mestre i dagens træningskamp i Malmø

FC Nordsjælland spillede i dag den sidste træningskamp, før det går løs i Superligaen på mandag med udekampen mod Esbjerg. Og det blev reserverne, der fik kamptræning i Malmø mod de svenske mestre. Det var et ganske ungt hold, der gik på banen for FCN, men de unge tigre viste både mod og format. Kampen sluttede uafgjort 0-0, og selv om Malmö FF i perioder forsøgte at fastholde et tryk, lykkedes det for det meste de unge tigre at spille sig ud af presset og skabe muligheder i omstillingsspillet. Alderspræsident hos FCN i startopstillingen var den 23-årige målmand Martin Hansen, og mod kampens slutning var det et rent teenagershold, han havde foran sig. FC Nordsjællands unge tigre kom rigtig godt i gang på kunstgræsset i Malmø og holdt fint fast i bolden i det første kvarter af kampen, men herefter overtog hjemmeholdet dominansen. Den første helt store chance i kampen tilfaldt da også svenskerne i det 17. minut, men en mirakelredning af Martin Hansen hindrede svensk scoring på et frit hovedstød fra nært hold. FCN viste hele tiden stor styrke i omstillingsspillet, og efter et flot gennemført angreb med smukke mønstre fik FCN sin største scoringsmulighed, men den svenske keeper reddede Mathias Hebos afsluttende flade skud fra kanten af straffesparksfeltet. Også Nicklas Mouritsen havde et nærgående skud, da han rykkede med frem fra pladsen som venstre back. 1. halvleg sluttede dog med endnu et par gode svenske forsøg, men igen var Martin Hansen vaks, da han blev alene med Markus Rosenberg. FC Nordsjælland kom rigtig godt ud til 2. halvleg og tog straks teten. Det gav først en mulighed på et direkte frispark, som Emiliano sparkede lige forbi målhjørnet. Og lidt efter driblede Mikkel Jensen sig flot fri ved baglinjen, men hans knaldhårde afslutning fra den spidse vinkel blev pareret af keeperen. Malmö FF havde en enkelt stor chance på et højt indlæg, hvor der var dårlig kommunikation mellem forsvaret og målmand Martin Hansen, men ellers afviste FCN fint alle hjemmeholdets forsøg. Og i den anden ende viste FCN farlighed endnu et par gange. Indskiftede Marcus Ingvartsen havde således et skud tæt forbi mål. Mod kampens slutning brugte svenskerne fysikken til at presse mere på, og det gav en stribe hjørnespark, uden at svenskerne dog kom tæt på scoring på noget tidspunkt, så det hele sluttede 0-0. Matchfacts fra træningskamp i Malmø 18. feb. kl. 14.00 Malmö FF-FCN 0-0 FC Nordsjællands startopstilling:
Martin Hansen
Simon Lund, Andreas Maxsø, Nicolai Johannesen, Nicklas Mouritsen
Mathias Hebo, Kamal Issah, Emiliano Marcondes
Kristian Lindberg, Bassel Jradi, Mikkel Jensen Indskiftninger:
58. minut: Daniel Thorup for Simon Lund
58. minut: Mathias Jensen for Emiliano
61. minut: Marcus Ingvartsen for Mikkel Jensen
69. minut: Rasmus Johansson for Kamal Issah
85. minut: Souheib Dhaflaoui for Kristian Lindberg
89. minut: Mads Danekilde ind for Mathias Hebo