FCN-holdet klar til 1. kamp i Viareggio Cup

Kategorier


FCN spiller første kamp i Viareggio Cup i dag mandag kl. 15.

FCN-holdet klar til 1. kamp i Viareggio Cup

FCN U/20 spiller i dag kl. 15 mod Atalanta i den store internationale turnering i Toscana. Startopstillingen er klar.

Lørdag satte FCN kurs mod Toscana i Italien for at deltage i Viareggio Cup, og i dag går det løs med første kamp i gruppen. FCN møder italienske Atalanta, og kampen fløjtes i gang kl. 15. Træner Peter Feher har startopstillingen klar, og den ser således ud: Runar Alex Runarsson – Simon Lund, Pascal Gregor, Nicklas Mouritsen, Nicolai Johannessen – Mathias Hebo, Andreas Maxsø, Emiliano Marcondes – Johannes Ritter, Kristian Lindberg og Mikkel Jensen. – Vi er klar til kamp og glæder os meget. Det er altid stort at møde et italiensk hold hernede. Turen hertil gik planmæssigt, og vi har allerede haft to gode træninger, den ene her på kampbanen. Der er fine forhold, men kampbanen er lidt mudret. Vi forventer en hård kamp på et højt niveau, hvor vi kan lære en masse, siger Peter Feher. Det er første kamp i den store turnering, hvor kun vindren af gruppen er sikker på at gå videre. FCN spiller igen på onsdag mod Club Guarani fra Paraguay og på fredag mod et udvalgt hold af italienske Serie D spillere.