FC Nordsjælland er taget afsted på træninglejr

Kategorier

FC Nordsjælland er taget afsted på træninglejr

De næste ti dage står på detalje-arbejde i La Manga, hvor vinterens træningslejr afholdes.

Spanien er destinationen, når FC Nordsjælland i dag, torsdag, sætter kursen mod La Manga, hvor holdet skal spille tre træningskampe. Det venter topmodstand til tigerne, og det kan du læse meget mere om HER. FCN træner for første gang torsdag aften når holdet ankommer til træningsanlægget, og fredag står den igen på træning før første kamp spilles lørdag mod rumænske FC Astra. Cheftræner Kasper Hjulmand fortæller i videoen ovenfor om hvad han forventer at få ud af træninglejren og om hvorfor valget er faldet på lige netop La Manga igen. Du kan holde dig opdateret på turen ved at følge med på FCN’s medier, Facebook, Twitter, FCN TV og her på fcn.dk.