Du kan stadig nå at være med i Superliga Manager

Kategorier


Du kan blandt andre dyste mod Morten Nordstrand fra FC Nordsjælland i managerspillet.

Du kan stadig nå at være med i Superliga Manager

Vær med i managerspillet på superliga.dk og grib chancen for at vise, at du ved mest om fodbold

Du kan stadig nå at være med fra start i managerspillet på superliga.dk, der kan sætte ekstra kolorit på hele forårssæsonen og give dig håneretten over dine venner. Spillet går i gang her i den kommende weekends 20. spillerunde, og frem til kort før kick off for FC Nordsjællands hjemmekamp mod Viborg i morgen fredag kl. 18.30 kan du sætte dit hold og fra start i managerspillet. Landet er spækket med ”mandagstrænere”, men vil du for alvor bevise, at du kan styre et Superligahold bedre end nogen anden, så er chancen der med Superligaens Managerspil. Her vælger du dit helt eget hold og dyster mod de mange tusinde andre sofamanagers rundt i landet. Spillet foregår på superliga.dk, der er Superligaklubbernes egen netside med omfattende statistik om alle kampe, alle klubber og alle spillere i landets bedste fodboldrække. Superligaklubberne bakker også op om managerspillet, så udover at kæmpe mod kolleger og venner i interne konkurrencer, kan du også teste dig selv i direkte duel med Superligaspillerne. Otte af FC Nordsjællands spillere står klar til at tage udfordringen op i Superligaens Managerspil, så du kan prøve, om du ved mere om fodbold end dit idol. Det er Morten Nordstrand, Oliver Thychosen, Anders “AC” Christiansen, Martin Hansen, Bassel Jradi, Uffe Bech, Lasse Petry og Kristian Lindberg. Managerspillet giver alle kampene i Superligaen et ekstra dimensioner: Hvem tackler mest, hvor findes assistkongen og hvilke hold kan chokere eksperterne? Det gælder om at være med i Superliga Manager fra start, så klik HER og gå straks ind på superliga.dk og meld dig til konkurrencen. Det er gratis at deltage, og du kan oprette miniligaer med lige præcis de personer, du ønsker at dyste mod. Og så har du altså også chancen for at vinde nogle af de mange flotte præmier. Læs reglerne nøje og kom så med i et spil, der er så sjovt, at det går under kategorien  stærkt vanedannende.