David Jensen på U/21 landsholdet

Kategorier


David Jensen kommer i nationaldragten i Farum Park onsdag 5. marts. (Foto: Boesenfoto.dk)

David Jensen på U/21 landsholdet

FCN-keeperen er med i Danmarks stærke U/21-trup til landskampen mod Estland i Farum Park onsdag 5. marts

Farum Park er onsdag 5. marts for første gang nogensinde ramme om en landskamp med vigtige point på højkant. Det sker, når Danmarks U/21 landshold kl. 18.30 tager imod Estland til EM-kvalifikationskamp. Og det bliver en meget stærk trup, Danmark stiller med i Farum Park til den kamp. Fra FC Nordsjælland er kun målmand David Jensen sluppet gennem nåleøjet til den trup, som U/21 landstræner Jess Thorup netop har offentliggjort. Stort set alle danske spillere er allerede profiler i Superligaen eller spiller for store udenlandske klubber. Hjemvendte Andreas Cornelius får også comeback på U/21 landsholdet til den spændende kamp. Estland er en stærk modstander, som Danmark på ingen måde undervurderer. Kom og se fremtidens danske A-landsholdsspillere i Farum Park. Der er fri entre til kampen. Se hele U/21 truppen ved at klikke HER