Berejst islænding: Klar for FCN

Kategorier

Berejst islænding: Klar for FCN

Runar ‘Alex’ Runarsson har fået tilbragt en del tid i et fly den seneste måned, men målmanden er nu klar i Spanien til at vise sig frem.

Island, Abu Dhabi, Island, Danmark, Italien, Danmark og nu Spanien, der er vist næppe nogen tvivl om at den unge målmand har haft en hektisk start på 2014. – Det har været en spændende periode, men der har også være en del rejseri, men det er en del af jobbet og jeg glæder mig over de oplevelser jeg får, og de steder jeg kan vise mig frem, fortæller Runar Runarsson, som bare kaldes Alex. Alex er nyeste mand i FCN-truppen efter sin ankomst fra KR Reykjavik, og skal træne med Superliga-truppen, men spille kampe for U/19-holdet. Allerede efter ganske få dage i FC Nordsjælland satte Alex kursen mod Viareggio sammen med resten af de unge FCN-talenter. – Det var en super fed turnering, hvor vi virkelig mødte nogle stærke modstandere og fik prøvet os af på et højt niveau. Det eneste minus var at vi ikke gik videre, men erfaringerne fra kampene er unikke, siger Alex. Nu er den 18-årige målmand at finde i La Manga, hvor han skal gøre sit for at vise frem for trænerteamet og lære resten af truppen bedre at kende. – Det er godt for mig med disse træningslejre, for jeg kommer til at lære de andre meget bedre at kende når vi er afsted. Og så skal jeg vise det bedste fra mig selv i træningerne og hvis jeg får spillet en kamp, det handler for mig om at blive endnu bedre og vise mine kvaliteter for trænerne. Det har været en hektisk start, men nu er jeg klar til at levere mit bedste for FC Nordsjælland, slutter Alex.