Alex indkaldt til landskamp

Kategorier


Runar “Alex” Runarsson under træningen på La Manga.

Alex indkaldt til landskamp

Islandske Runar ”Alex” Runarsson er indkaldt til det islandske U21-landshold, som i marts spiller EM-kvalifikationskamp mod Kazakhstan.

Alex, som den talentfulde målmand kaldes, optræder fast på det islandske U21-landshold og har trods sin unge alder også været med i A-landsholdstruppen. 5. marts er der mulighed for endnu en kamp i nationaldragten for den dygtige keeper, som i tirsdags fyldte 19 år. Alex vil frem til juni træne med A-truppen, men primært optræde for FC Nordsjællands regerende U19-mestre. Herefter er det planen, at han indtræder i A-truppens målmandsteam på lige fod med David Jensen og Martin Hansen, der udgør de to andre tredjedele af det talentfulde team.