AKP: Vi går efter kontinuitet og stabilitet

Kategorier

AKP: Vi går efter kontinuitet og stabilitet

Fungerende sportschef Allan K. Pedersen ankom torsdag til træningslejren i La Manga, hvor han lørdag ser FCN-truppen spillede mod Metalist Kharkiv.

Udover kampen mod ukrainerne lørdag, bliver tiden brugt intensivt på møder med resten af staben.
– Jeg kom i går, hvor vi indledte med at samle alle i træner- og lederstaben, hvor vi rundede af med en god middag allesammen. Vi får rundet nogle ting og får brugt god tid sammen; det er vigtigt at alle fungerer godt, og at vi får taget temperaturen på de forskellige områder.
– Der er en rigtig god ånd i gruppen, og det betyder meget i en organisation som vores. Samtidig får vi tid til at arbejde med nogle af de ting, vi måske ikke lige får kigget hinanden i øjnene omkring i en travl hverdag.
– Vi har selvfølgelig også rundet transfervinduet, som gik efter planen. Vi planlægger altid 2-3 transfervinduer frem og vidste, dette vindue ville blive mindre hektisk. Nu er det ikke sikkert, at vi er helt færdige, da det norske og svenske vindue er åbent, så det kan godt ske at vi sender en ung spiller på græs der, men umiddelbart er jeg meget tilfreds med, hvordan truppen ser ud pt.
– De år, vi har vundet titler og har ligget højt placeret var præget af homogenitet i truppen, og det er, hvad vi arbejder med nu. Det tager tid at spille et hold sammen på det niveau, vi gerne vil spille på, og det synes jeg vi har set gode tegn på er sket i efteråret.
– Vi har en god balance i truppen lige nu, men de ældre bliver jo også endnu ældre, og vores filosofi er, at de unge skal have det vi kalder “søjler” at læne sig op ad, så vi forbereder allerede nu, hvordan de med tiden skal erstattes. Det er heldigvis ikke lige nu, for de leverer fremragende, men taler vi disse 2-3 vinduer frem, er det noget af det, der arbejdes på.
– Jeg ser frem til et tæt forår, hvor vi bygger på i spillet og forhåbentligt resultater, så vi kan komme derop, hvor det er sjovest. Men vi har respekt for både konkurrenterne og stregen, slutter Allan K. Pedersen.