Velbesøgt mediedag i Farum Park

Kategorier


Politikens Søren Olsen i et muntert interview med Andreas Laudrup. (Foto FCN)

Velbesøgt mediedag i Farum Park

Et talstærkt pressekorps fulgte dagens træning og fik bagefter mulighed for separate interviews med alle FC Nordsjællands Superligaspillere

Traditionen tro var hele den danske sportspresse indbudt til mediedag i Farum Park i forbindelse med den første rigtige træningsdag efter vinterferien, og medierne mødte massivt op til den uformelle dag sammen med FC Nordsjællands Superligatrup. Intensiteten ved træningen på banen var så høj, at journalisterne var ved at blive forpustede af at se på strabadserne, men så kunne de glæde sig til en hyggelig frokost sammen med spillerne efter kampen, og bagefter var der mulighed for separate interviews med alle spillerne, trænerne og ledere. Det samlede pressekorps blev straks efter træningen som indledning budt fælles velkommen til den uformelle seance i Farum Park med oplæg af henholdsvis bestyrelsesformand Allan K. Pedersen og cheftræner Kasper Hjulmand. Allan K. Pedersen gjorde bl. a. status med følgende indledning: – Vi er klar til at se på det nye år med friske øjne, og vi kan bl. a. glæde os over, at vi allerede har fået bekræftet ungdomsafdelingens succes som talentfabrik igen. Det er salget af “O.G.” til Bursaspor et godt bevis på. Vi har spændende varer på hylderne, og det viser, at vores grundfilosofi kører. – Vi har solgt “O.G.” og fået penge ud af det, og han får lejlighed til at videreudvikle sig i en stor udenlandsk klub. Vi har fortsat i Superligatruppen mange unge spillere, som mangler spileltid, og nogle af dem vil vi også forsøge at få på græs i andre klubber. – Selvfølgelig er vi også altid åbne for nye spændende spillere udefra, men umiddelbart har vi lige nu den gode brede trup, vi gerne vil have, og vi glæder os alle til at komme i gang igen. Kasper Hjulmand fulgte op med sin evaluering og trupstatus: – Vi har haft en så massiv udskiftning i truppen i det seneste halvandet år og været ramt af mange skader, så vi trænger til at kunne køre med den samme trup i et stykke tid. Vi har en trup med en fantastisk arbejdsmoral, og tiden vil gøre godt. – Modgangen var hård, men den fik truppen til at vokse sammen, og der er guf i den her trup. De mange skader var en tung ting i efteråret, og vi er meget fokuseret på at holde spillerne mere skadesfri i foråret. – Efteråret kan vi opdele i to faser. De første ni kampe, som gav fem point, og de sidste ni kampe som gav 18 point, og der var en grund til den markante turnaround. Modgangen har været en kæmpe oplevelse på den måde, at vi fik set, at klubkulturen holdet. Den er mere end fine ord. – Klubkulturen er noget, der kommer indefra i truppen og i hele organisationen, og når den gør det, er den virkelig stærk. Man lærer allermest i modgang, og de her spillere har vist, at de er stærke, og derfor kan vi gå ud og angrine foråret, selv om vi selvfølgelig har respekt for stregen lige bagved os. – Vi er mega ambitiøse og vil række ud efter topplaceringer og Europa, men vi skal have skabt afstand til stregen hurtigst muligt, så de første kampe er ekstra vigtige. Så må vi se på mulighederne og lave målsætning derfra, lyder lød det fra Kasper Hjulmand til den samlede presse.