U/17 har fokus på kontinuitet og udvikling

Kategorier

x

U/17 har fokus på kontinuitet og spillerudvikling

– Vi har sammen med spillerne sat individuelle udviklingsmål for alle i truppen, siger cheftræner Kasper Kurland

FC Nordsjællands /17 Ligatrup er i fuld gang med forberedelserne til forårssæsonen, der starter lørdag 15. marts med en udekamp mod HB Køge. Inden da skal truppen gennem et omfattende optaktsprogram, og allerede i den kommende weekend går det løs med et 28 timer langt forløb, hvor truppen skal tømres endnu bedre sammen med fælles aktiviteter ledet af målmandstræner Henrik Geertsen. Cheftræner Kasper Kurland fortsætter sammen med sine to medtrænere, Daniel Pedersen og Mohammed El-Faour, med en næsten uændret trup fra efteråret: – Vi har hen over vinteren afholdt separate samtaler med hver enkelt spiller i truppen, og sammen med spilleren har vi opsat målsætninger for den fortsatte udvikling. Vi vil selvfølgelig gerne vinde kampe, men det er ikke resultaterne, der er det vigtigste. Det handler mest af alt om spillerudvikling. Vi skal gøre de ældste af vores spillere klar til at rykke op til U/19 og teste de yngste for at se, hvem der er parate til at tage over på næste sæsons U/17. – Derfor handler det meget om at nå de individuelle mål, som vi har aftalt med hver enkelt spiller. Vi holder fokus på kontinuitet og udvikling, og vi laver også samtræninger med U/15, så det hele hænger sammen. Vi er et stort og bredt funderet team til at stimulere udviklingen i truppen, og vi kender hinanden godt fra efteråret, så vi kan bygge videre på de erfaringer og på den måde skabe stabilitet, siger Kasper Kurland. Udover medtrænerne og målmandstræneren er også Thomas Kjærbye som fysisk træner og Joakim Dilling som fysioterapeut fast med omkring U/17 truppen. Inden sæsonstarten skal holdet spille syv træningskampe, heraf de tre med svenske hold, og optakten rummer også en træningslejr. – Vi vil gerne spille mod svenske modstandere, så vi ikke møder de samme hold som i turneringen. Også fordi svenskerne spiller lidt anderledes, og det kan være med til at udvikle os, siger Kasper Kurland. Se FC Nordsjællands U/17 trup ved at KLIKKE HER