Træningskamp mod Helsingborg IF lørdag

Kategorier

Træningskamp mod Helsingborg IF lørdag

Første runde af træningskampe bød som bekendt på to opgør, to sejre og hele ni mål af FC Nordsjælland, der lørdag eftermiddag vandt hhv. 3-0 og 6-1 over BK Frem og Fremad Amager.

Lørdag d. 25. er der igen træningskamp på programmet og denne gang er modstanderen svenske Helsingborg IF. Kampen spilles kl. 12:00 i Farum Park, hvor der som sædvanligt vil være gratis adgang og muligheder for at forsyne sig med både vådt og tørt i boderne. Kampen er som udgangspunkt fastsat til at blive spillet som tre halvlege af 45 minutter, men dette kan blive ændret.  Fans af udeholdet henvises til B-tribunen mens A-tribunen vil være forbeholdt FC Nordsjælland. Portene til Farum Park åbner kl. 11:30. Vi gør opmærksom på, at presseområdet vil være åbent for journalister, fotografer og mediefolk.