Topmodstand i Spanien

Kategorier


Snart kan FCN-spillerne træne i korte bukser på La Manga i Spanien.

Topmodstand i Spanien

Programmet for den kommende træningslejr er nu på plads, og der bliver tale om top-modstandere i det spanske.

FC Nordsjællands program for træningslejren på La Manga er tilrettelagt således, at første og sidste kamp på lejren er mod de stærkest mulige modstandere, mens anden kamp efter planen er i den lidt blødere ende. Programmet for FC Nordsjællands træningslejr ser ud som følger: 6. februar: Afgang mod La Manga
Den samlede spillertrup, fraset de spillere, der er med i U/20-turneringen Viareggio Cup i Italien, tager til La Manga. A-trup spillerne fra Viareggio Cup (Kristian Lindberg, Emiliano Marcondes, Andreas Maxsø, Mikkel Jensen, Pascal Gregor og Nicolai Johannessen) støder til truppen senere. 8. februar: FC Nordsjælland – FC Astra
FC Astra Giurgiu kvalificerede sig i sidste sæson til Europa League via en 4. plads i den rumænske liga. Lige nu fører klubben den bedste liga i Rumænien med 42 point for 19 kampe. 12. februar: FC Nordsjælland – La Hoyas
La Hoyas Lorca CF er som FC Nordsjælland grundlagt i 2003 og spiller i denne sæson i den spanske Segunda Division B. 15. februar: FC Metalist Kharkiv – FC Nordsjælland
Med en trup, der er præget af argentinske og brasilianske spillere, ligger Metalist Kharkiv pt nummer 2 i den Ukrainske Premier League, lige bag Shakhtar Donetsk. Sidste sæson nåede klubben 1/8 finalerne i Europa League og vandt sølv i Ukraine. Kampen spilles i La Nuzia. 16. februar: Retur til Danmark. Kampene kan som vanligt følges på FCN’s twitter-konto. Højdepunkter og reaktioner bringes på fcn.dk og fcntv.dk, hvor der vil være løbende opdateringer af stort og småt fra træningslejren.