Succesfuld Nytårskur i Farum Park

Kategorier

Succesfuld Nytårskur i Farum Park

Den traditionsrige Nytårskur løb onsdag aften af stablen hvor mere end 80 personer deltog i arrangementet.

Det var tredje år i træk at FC Nordsjælland og FCN partner-ambassadørerne afholdte Nytårskuren, og igen i år forløb arrangementet med succes. Der var indlæg fra best.formand Allan K. Pedersen, adm.direktør Ole Palmå og cheftræner Kasper Hjulmand. AKP fortalte om året der var gået og i hvilke retninger man kan forvente at se FC Nordsjælland gå i det nye år, Ole Palmå havde fokus på det kommercielle arbejde der ligger i klubben og de mange oplevelser som FC Nordsjælland kan tilbyde, og cheftræneren fortalte om de sportslige forventninger og arbejdet med at forbedre holdet på alle områder. Du kan få et indblik i hvordan aftenen forløb i videoen ovenfor.