Plan for FC Nordsjællands træningskampe

Kategorier


Højt humør på første træningsdag. (Foto FCN)

Plan for FC Nordsjællands træningskampe

FCN spiller tre træningskampe på hjemlig grund inden forberedelserne i februar pudses af med 10 dages træningslejr i La Manga

FC Nordsjællands spillere havde første træningsdag i går, hvor Superligatruppen var samlet til tests og orientering om sæsonforberedelserne frem mod Superligaens forårspremiere på udebane mod Esbjerg mandag 24. februar. I dag er der mediedag i Farum Park, hvor spillerne efter træningen møder pressen til interviews om status, forberedelser og forventninger til sæsonen. Der vil blive trænet intenst i den kommende periode frem mod træningslejren i La Manga fra 6. til 16. februar, og bortset fra den kommende weekend er der en træningskamp på hjemlig grund hver lørdag inden afgangen til Spanien. Under opholdet i La Manga skal der spilles tre træningskampe. Modstanderne er endnu ikke fastsat. Efter hjemkomsten spiller FCN en sidste træningskamp mod Malmö FF tirsdagen før Superligapremieren. Spilletid og sted for den kamp vil afhænge af vejrforholdene til den tid. FCN starter forårssæsonen i Esbjerg mandag 24. februar, og allerede fredag 28. februar kl. 18.30 går det løs i Farum Park mod Viborg. Kryds allerede nu af i kalenderen, for Opening Day bliver en rigtig festdag med masser af aktivitet for hjemmepublikum. Der er gratis adgang til alle træningskampe i Farum Park, og hele programmet for FC Nordsjællands forårsoptakt ser således ud:

Lørdag 18. jan.   Kl. Sted
    FCN (A)-BK Frem 11.30  Farum Park
    FCN (B)-Fremad Amager 13.15 Farum Park
Lørdag 25. jan.      
    FCN-Helsingborg (3×45 min.)  12.00 Farum Park
Lørdag 1. feb.      
    FCN-FC Roskilde 12.00 Farum Park
Torsdag  6. feb. til søndag 16. februar    
    Træningslejr i La Manga    
    med tre træningskampe    
Tirsdag 18. feb.      
    Malmö FF-FCN