O.G. solgt til Bursaspor

Kategorier


Oguzhan O.G. Aynaoglu fortsætter karrieren hos tyrkiske Bursaspor-

O.G. solgt til Bursaspor

FC Nordsjælland og tyrkiske Bursaspor er blevet enige om en transfer af FCN-talentet Oguzhan Aynaoglu (O.G.), som allerede nu befinder sig i Tyrkiet.

De sidste detaljer i aftalen faldt på plads mandag og O.G. er således med omgående virkning tiltrådt Bursaspor, som ligger i den bedste tyrkiske række. Bestyrelsesformand og fungerende sportsdirektør Allan K. Pedersen udtaler: – Det er en god dag for FC Nordsjælland og for O.G., som med aftalen kommer til en klub, hvor han vil blive udfordret på højeste niveau. Vi glæder os over, at han nu får en chance i Tyrkiets bedste række.  O.G. har igennem mange år været en del af vores talentarbejde og er en spiller, vi er stolte af, at kunne sende videre i systemet. Med aftalen sikrer vi, at FCN også får andel i hans videre udvikling. – For FC Nordsjælland er det altid en stor glæde at se, når vores talentarbejde giver afkast. Vi investerer tungt i talentudviklingen, og hver gang vi kan sende en spiller til udlandet eller sælge til andre danske klubber, giver det et fingerpeg om, at vores strategi er den rigtige for os. – Succeskriteriet er, at skabe så mange dygtige spillere som muligt til glæde for os selv og spillerne, men forhåbentlig også til gavn og glæde for dansk fodbold. Prioriteten er naturligvis at skabe spillere, der kan styrke vores førstehold, men forretningsmæssigt er det lige så vigtigt, at vi også kan producere spillere, der kan slå igennem andre steder. O.G. har været i FC Nordsjælland siden 2008, hvor han har spillet 14 kampe og scoret to mål for A-holdet. Det ene af målene blev scoret i Superligakampen mod OB den 10. maj 2013, og den O.G.-træffer er af FC Nordsjællands fans netop blevet kåret til årets næstbedste FCN-scoring efter Morten Nordstrands saksesparksperle. KLIK HER og se målet.