Nichlas Rohde udlejes til AB

Kategorier


Nichlas Rohde var sidste år udlejet til Breitablik på Island og spiller nu foråret hos AB.

Nichlas Rohde udlejes til AB

FC Nordsjælland, Nichlas Rohde og AB er blevet enige om en leje-aftale, der sender den unge offensivspiller til AB foråret ud.

Fungerende sportsdirektør Allan K. Pedersen udtaler: – Vi har fortsat en relativt stor trup og med udsigten til at få 6-7 spillere tilbage fra kortere eller længere skader, er udsigten til spilletid for Nichlas ikke så stor. – På den baggrund er det meget positivt, at vi via et godt samarbejde med AB har fået en aftale i stand, der giver klubben mulighed for at benytte en dygtig spiller og samtidig giver Nichlas mulighed for spilletid på et relativt højt niveau. Han har altid arbejdet hårdt og loyalt, og vi er glade for, at kunne give ham denne mulighed. Nichlas Rohde var det meste af 2013 udlejet til islandske Breidablik, hvor han nåede at spille 27 kampe og score 11 mål. Nichlas Rohdes kontrakt med FC Nordsjælland udløber til sommer.