Laudrup tilbage på træningsbanen

Kategorier

Laudrup tilbage på træningsbanen

Efter en række hårde måneder helt uden fodbold kan Andreas Laudrup glæde sig over igen at kunne træne.

En sygdom fik ledene til at hæve op når bare den mindste fysiske aktivitet blev afprøvet, og sendte Laudrup på sofaen i alt for lang tid. Hele efteråret blev brugt udenfor banen, og først i slutningen af 2013 gav kroppen lov til at starte en genoptræning. – Det har været forfærdeligt, en ting er at blive skadet og frataget det man elsker, som er at spille fodbold, noget andet er at skulle ligge i en sofa eller skulle sidde ned en hel dag, for hvis jeg bevægede mig for meget, så hævede mine led op, fortæller Laudrup. Den offensive spiller vendte i juni måned tilbage til FC Nordsjælland efter et halvt år i franske St. Etienne, men det blev altså ikke til nogle kampe eller træninger i efteråret i Farum, og det sætter sine spor på den fysiske form. – Det betyder at der er kommet lidt mere fedt på kroppen, og det er også lidt hårdt ikke at kunne gøre noget ved det. En skidt periode, men også noget hvor jeg har lært meget og sætter nu endnu større pris på at jeg kan spille fodbold, og ikke mindst bevæge mig, siger Andreas. – Det går fantastisk i forhold til hvad jeg har været vant til i flere måneder, der er stadig et pænt stykke vej endnu, men det har bare været fantastisk at kunne løbe og træne sig selv op i ferien. Det er sjovt at være lidt på banen med de andre drenge og kunne give et par af de unge et par tunneller, fortæller Andreas Laudrup med et stort smil. Andreas Laudrup arbejder nu hårdt med genoptræningen for at komme tilbage i den rette fysiske form, så han igen kan komme til at spille kamp. Du kan høre mere fra Andreas Laudrup i videoen ovenfor.