Laudrup: Har aldrig været så glad for at spille

Kategorier


Andreas Laudrup er meget glad for igen at være på træningsbanen og kunne spille træningskampe.

Laudrup: Har aldrig været så glad for at spille

Da Andreas Laudrup blev skiftet ind i weekendens træningskamp mod Fremad Amager, var det umuligt at undgå at se det store smil på offensivspillerens læber.

– Jeg har aldrig glædet mig så meget, som jeg gjorde op til kampen i lørdags. Og følelsen bagefter. Jeg har aldrig været så glad for at spille en kamp, lyder det fra Laudrup allerede inden spørgsmålet er stillet. – Lige da jeg kom ind og fik den første aflevering, var det som om, der var en frø i bolden. Man tænker jo 100 tanker, og vil det hele på én gang, men det gik hurtigt over og jeg nød bare at spille. Også selvom jeg var nede og ligge på den våde bane nogle gange. Jeg skulle også lige vænne mig til, at have en modstander i ryggen med det samme, smiler Laudrup. – Jeg har jo ikke spillet kamp siden en gang sidste forår i Frankrig, og selvom der selvfølgelig mangler en del spillemæssigt, synes jeg, det gik godt. Da jeg fik en friløber måtte jeg lige tænke 3-4 gange mere end normalt – skal jeg tjippe, drible eller aflevere. Jeg valgte den sikre, og fik jo lagt op til et mål, fortæller han og fortsætter: – Det var godt at blive testet igennem og bagefter har jeg slet ikke haft efterveer. Jeg har trænet med, men når man har været ude så længe, kan man ikke være helt sikker, før man har spillet kamp. I dag er jo første dag, jeg for alvor kan meldes helt fit for fight, og dét er en ufattelig god følelse, lyder det. – Det er svært at sige, hvor langt jeg er fra at kunne spille Superliga-fodbold, men der er jo også et stykke tid til, foråret starter. Lige nu nyder jeg bare, at jeg har været i kamp og at jeg er kommet et skridt videre. Jeg tænker ikke længere end det og nyder bare at være i gang, runder Andreas Laudrup af. FC Nordsjællands næste træningskamp er lørdag d. 25. januar kl. 12:00 i Farum Park. Der er gratis adgang.