Hjulmand ser frem mod FC Roskilde

Kategorier

Hjulmand ser frem mod FC Roskilde

FC Nordsjælland spiller lørdag kl.12.00 træningskamp mod FC Roskilde i Farum Park.

Tredje kamp i opstartfasen står lørdag på programmet, og det bliver et FCN-hold, som ikke får mulighed for at gøre brug af de fem unge, Emiliano Marcondes, Kristian Lindberg, Pascal Gregor, Andreas Maxsø og Nicolai Johannessen sætter alle kursen mod Viareggio-turneringen i Italien. – Vi er ikke så mange i morgen, vi har sendt en del spillere afsted til Italien, så vi bliver en relativ smal trup til kampen i morgen. Vi har trænet hårdt, så benene er lidt trætte, vi spillede også en intern kamp i onsdags, så vi skal ramme den rigtige balance. Det bliver vigtigt at holde tempo i spillet og finde rytmen, fortæller Kasper Hjulmand. FC Roskilde spiller til daglig i 2.division øst, og ligger klart nummer 1 i rækken med 6 point ned til Fremad Amager. Der vil være gratis adgang til kampen og indgang via A1. Der vil være åbent i boderne omkring indgang A1. Du kan se highlights fra de to sidste træningskampe HER. Skulle du ikke have muligheden for at komme forbi Farum Park kl.12.00, så opdaterer FC Nordsjælland fra kampen på klubbens Twitter-profil, og Kanal Sport sender kampen fra kl.11.55 på kanalsport.dk.