Friske seniormedarbejdere søges

Kategorier

Friske seniormedarbejdere søges

Har du lyst til at blive en del af FC Nordsjælland?

Vi tilbyder dig et unikt fællesskab med udgangspunkt i fortsat at udvikle FCN.  Er du en frisk efterlønner eller pensionist med stort kørekort, har vi brug for din hjælp til buskørsel med vores unge talenter. Vi har primært behov for kørsel på eftermiddage, men der vil også være kørselsbehov på andre tidspunkter inkl. weekends. Ud over buskørsel vil der være brug for hjælp i forbindelse med hjemmekampe i Farum Park. Har du ikke stort kørekort, men har lyst til at hjælpe til med andre opgaver i Farum Park, har vi også brug for dig. Er du interesseret i fodbold og FC Nordsjælland, kan du lide at have med unge mennesker at gøre, og har du lyst til at blive frivillig i FCN og dermed være med til at gøre oplevelsen i Farum Park til noget ekstra, så lad os høre fra dig. For mere information kontakt venligst undertegnede. Stadion Service Martin Nørkjær Mobil 30783641 Mail : MNO@FCN.DK