Flot kamp af FCN med flow i spillet

Kategorier


Prøvespilleren Serge Déblè fra Elfenbenskysten var i aktion for FCN mod Helsingborg i en times tid.

Flot kamp af FCN med flow i spillet

FC Nordsjælland vandt alle tre gange 45 minutter mod Helsingborg og samlet med 4-1 i dagens træningskamp i Farum Park. Mario Ticinovic scorede de to første mål.

Det blev en rigtig god træningseftermiddag for hele FC Nordsjællands Superligatrup samt de unge spillere fra U/19, der skal repræsentere klubben i den italienske turnering Viareggio Cup. For at få så mange spillere som muligt i kamp med mange minutter, blev der spillet tre halvlege af 45 minutter, og FCN vandt hver halvleg med et enkelt mål, så det samlede facit blev 4-1 efter 1-0, 1-0 og 2-1. Den “ordinære kamp” mellem A-trupperne endte således 2-0 i FC Nordsjællands favør, og det var alt for lille en sejr efter spil og chancer.  FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand var således også tilfreds med forløbet: – Det var en god eftermiddag mod et stærkt Helsingborg-hold. Vi startede lidt løst, men efter 15 nminutter sætter vi os på tingene, og resten af 1. halvleg og hele 2. halvleg dikterer vi fuldstændigt. – Der blev vist godt angrebsspil med mange gode åbninger, og vi gav ikke meget væk i den anden ende, så jeg vil sige, at det var en meget stor 2-0 føring efter 90 minutter. – Der var fint flow i spillet, og der blev vist mange gode takter. Masser at glæde sig over, men også plads til forbedringer. Der er der altid, og her er det navnlig vores pres- og omstillingsspil, der kan blive bedre. – Og så var det også fint at se, at de unge kommer ind til 3. halvleg og gør det så godt, at de også vinder deres halvleg. De viser, at de kan udfylde rollerne, så alt i alt en glimrende oplevelse, siger Kasper Hjulmand. Matchfacts for træningskamp i Farum Park 25. januar kl. 12: FC Nordsjælland-Helsingborg 4-1
1. halvleg 1-0
2. halvleg 1-0
3. halvleg 2-1 Mål:
31. minut 1-0 Mario Ticinovic, assist Kim Aabech
66. minut 2-0 Mario Ticinovic, assist Andreas Laudrup
110. minut 2-1
115. minut 3-1 Kristian Lindberg, assist Mikkel Jensen
125. minut 4-1 Serge Déblé 1. halvleg startopstilling:
Martin Hansen – Jens Stryger Larsen, Andreas Maxsø, Ivan Runje, Patrick Mtiliga – Lasse Petry, Martin Vingaard, Anders “AC” Christiansen – Kim Aabech, Morten Nordstrand og Mario Ticinovic.
Ingen udskiftninger. 2. halvleg startopstilling:
Martin Hansen – Jens Stryger Larsen, Andreas Maxsø, Ivan Runje, Patrick Mtiliga – Lasse Petry, Martin Vingaard, Anders “AC” Christiansen – Kim Aabech, Morten Nordstrand og Mario Ticinovic.
Indskiftninger:
63. minut Andreas Laudrup for Aabech. 69. minut Nicklas Mouritsen for Mtiliga, Kristian Lindberg for Stryger og Serge Déblé for Nordstrand. 80. minut Emiliano Marcondes for “AC”. 3. halvleg startopstilling:
Oliver Weber – Simon Lund, Mads Danekilde, Nicklas Mouritsen, Mads “Mini” Pedersen – Mathias Hebo, Emiliano, Bassel Jradi – Kristian Lindberg, Serge Déblè og Mikkel Jensen.
Indskiftninger:
120. minut: Rasmus Johansson for Lund. Helsingborg startede bedst på det indbydende kunstgræs i Farum Park, og gæsterne var tæt på scoring i det 7. minut, hvor kun en stor redning af Martin Hansen hindrede svensk føring. Men stille og roligt arbejdede FCN sig ind i kampen, og tigerne tog total styring af begivenhederne efter et lille kvarters spil. Det burde have givet mange flere mål end den flotte kasse, Mario Ticinovic scorede på hovedstød efter perfekt indlæg fra Kim Aabech efter godt en halv time. Det hele startet med et mønsterangreb over højrekanten, hvor også både Vingaard og Stryger var med i opbygningsfasen. Forinden var Helsingborg blevet advaret flere gange, men Morten Nordstrand var ikke skarp nok, da han fik en oplagt chance, og Mario Ticinovic blev fløjtet hårfint offside og fik sit mål annulleret, da han scorede sikkert på en dejlig stikning fra Lasse Petry. Efter målet var der igen en god chance til Nordstrand på indlæg fra “AC”, og Mario skød lige over på et fint oplæg fra Stryger. I det hele taget skabte FCN en masse flotte mønstre i angrebsspillet og skabte mange gode scoringsmuligheder. Midtbanen fungerede godt og kreativt med Lasee Petry og Martin Vingaard bag den lidt mere offensive Anders “AC” Christiansen. Og fremme fik begge fløje, Aabech i højre og Mario i venstre side masser af støtte fra de to backs, Stryger og Mtiliga. Og centerforsvaret med Ivan Runje og Andreas Maxsø stod solidt og lod sig kun sjældent bringe ud af balance. Den tendens holdt sig fra 2. halvlegs start, hvor der igen var masser af muligheder for at øge føringen. Patrick Mtiliga blev spillet fri af Petry, men fik ikke træf på afslutningen, og da Morten Nordstrand lidt efter afdriblede målmanden kom der en markspiller på tværs og reddede afslutningen fra spids vinkel på selve målstregen. Men i det 66. minut lykkede det endelig at få bolden i kassen til 2-0. “AC” satte et flot angreb i scene og spillede Andreas Laudrup blank i højre side, og på hans indlæg skråt bagud kunne Mario Ticinovic score til 2-0 med et fladt skud. Herefter fulgte en del mere rodet spil i takt med en række udskiftninger. Den såkaldte 3. halvleg var fra FC Nordsjællands side beregnet på at give spilletid til primært de unge spillere, især fra U/19 mandskabet, der skal repræsentere FCN ved Viareggio Cup i den første uge af februar. Det blev en meget livlig halvleg, hvor der var mange afslutninger i begge ender af banen. Først fik Helsingborg reduceret til 1-2 på et hovedstød efter hjørnespark, men de unge tigre svarede hurtigt igen, da Mikkel Jensen brød igennem i venstre side og spillede Kristian Lindberg helt blank til 3-1 scoringen. Målet til 4-1 blev scoret af FC Nordsjællands prøvespiller Serge Déblé fra Elfenbenskysten. Déblé forfulgte energisk en løs bold i feltet og fik den prikket fra en forsvarsspiller og scorede.