Feher: God test for Viareggio-truppen

Kategorier


U/19 trænerteamet, Peter Feher og Søren Krogh, vil også stå i spidsen for FCN U/20 ved Viareggio Cip i næste uge.

Feher: God test for Viareggio-truppen

U/19 cheftræner Peter Feher fik afprøvet sit hold mod Superligaspillere før den stærke U/20 turnering i Italien

Lørdag sætter FC Nordsjælland kurs mod Toscana for at deltage i den store ungdomsturnering, Viareggio Cup, med 32 internationale U/20 hold af høj klasse. FCN-truppen er udvalgt fra U/19 Ligamandskabet suppleret med de yngste spillere fra Superligatruppen, idet hvert hold må stille med fire årgang 94 spillere. For at ryste Viareggio-holdet sammen, så det står bedst muligt rustet til den første kamp i Italien mandag 3. februar mod Atalanta, blev der i dag spillet en testmatch i forbindelse med træningen i Farum Park. Her dystede Viareggio-holdet mod et blandet hold af Superligaspillere, der vandt 4-2. Resultatet var uden betydning, men kampens forløb var U/19 cheftræner Peter Feher god tilfreds med: – Det var en rigtig god test for vores Viareggio-trup, for spillerne mærkede, at man hurtigt bliver straffet for selv små fejl. Hvis man lige blunder et øjeblik eller er ubeslutsom, så scorer modstanderne. Det fik de unge spillere at mærke mod Superligaspillerne, og det bliver også det, de kommer ud for i Italien, så det var godt, de lige prøvede det. – Vi skabte et par store chancer i starten, og der blev vist mange fine takter af de unge spillere, selv om de blev presset hårdt hele tiden. Vi fik også spillet holdet lidt sammen, og det var vigtigt, for i forhold til U/19 Ligamandskabet er der jo koblet nogle spillere på fra Superligatruppen. – Og så fik jeg set den nye islandske målmand, der havde flere fine redninger, men selvfølgelig lige skal vænne sig til FCN-spillestilen, lyder vurderingen fra Peter Feher. Dagens testkamp blev afviklet som to gange en halv time i højt tempo, og derefter en halv time med helt mixede hold på et reduceret område med masser af intens småspil, således at alle spillerne i truppen til Viareggio Cup fik kamptid i benene. Den “ordinære kamp” på to gange en halv time blev vundet af det blandede Superligahold med 4-2. Joshua John scorede til 1-0 på en ripost efter et knaldhårdt langskud fra Martin Vingaard. Det blev 2-0 ved Patrick Mtiliga, spillet fri på et vip fra “AC”. Kristian Lindberg reducerede til 1-2 for Viareggio-holdet med en flot scoring. Det blev 3-1 ved Kim Aabech på straffe begået mod Morten Nordstarnd, og Nordstand nettede kort efter til 4-1 på en præcis tværpasning fra Bassel Jradi. Kristian Lindberg sørgede med sin anden træffer for Viareggio-scoringen til 4-2. Viareggio-holdet stillede med FC Nordsjællands nyindkøbte islandske målmand Runar Alex Runarsson, der præsterede flere flotte redninger. De unges startopstilling var:
Runar Alex Runarsson – Simon Lund, Andreas Maxsø, Nicklas Mouritsen, Mads “Mini” Pedersen – Mathias Hebo, Rasmus Johansson, Emiliano Marcondes – Mikkel Jensen, Kristian Lindberg og Emil Erbas.