FCN TV søger frivillig

Kategorier


Mtiliga bliver interviewet af FCN TV – foto: Rie Neuchs

FCN TV søger frivillig

Med små 1 million views i 2013 og nye online-distributionsaftaler i 2014 er FCN TV inde i en rivende positiv udvikling. Det stiller krav til både kvalitet og mængde af indslag på kanalen, og vi har nu besluttet at opgradere bl.a. dækningen af kampe og specielle begivenheder.

Har du lyst til, at blive en del af teamet omkring FCN TV og brænder du for, at formidle de gode og sjove historier i lyd og billeder? Har du lyst og tid til at være med til at dække vores hjemmekampe – og måske andre opgaver, når det passer ind i skemaet – så har du muligheden nu. Vi er på udkig efter en frivillig, der har kendskab og interesse i, at håndtere videoproduktion og optagelser af live-billeder. Opgaver: Du vil indgå i medieteamet på kampdage og i forbindelse med særlige begivenheder. Du skal i forbindelse med kampe optage live-billeder, fan-reportager, følge enkelte spillere eller andre foruddefinerede opgaver. Har du lyst til at bidrage med mere uden for kampdage, vil dette naturligvis bydes velkommen. Vores forventninger:

  • At du har lyst til at bidrage til FCN’s medier – og lære
  • At du kan håndtere et videokamera – eller ønsker at lære det
  • At du har kendskab til redigering af video – eller ønsker at lære det
  • At du kan møde op halvanden time før hver hjemmekamp og være til stede frem til en time efter
  • At du har sans for at fange de interessante billeder
  • At du går til opgaven med godt humør

Vi tilbyder:

  • Et spændende og interessant miljø – tættere på en Superligaklub end det ellers er muligt
  • Erfaring med produktion af web TV
  • En platform for arbejde i sportens verden

Er du interesseret eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte FCN TV ansvarlig Kristoffer Skadhauge på ksk@fcn.dk og fortælle lidt om dig selv.