FCN TV: December-listen

Kategorier


Patrick Mtiliga igang med at blive interviewet af FCN TV – foto: Rie Neuchs

FCN TV: December-listen

Hver måned bringer fcn.dk listen over mest sete – og mest oversete – klip på FCN TV. Denne gang handler det om december-listen, der byder på lidt af hvert fra månedsarkivet.

FCN TV bringer op i mod 60 web-tv klip om måneden; alt fra reaktioner, highlights, portrætter, Facebook-spørgsmål fra fans, Backstage fra hjemmekampe i Farum Park, sjove og skæve vinkler, partner-nyt, nyheder fra træningsbanen, optakter og nedtakter fra Superliga-kampe plus meget mere. Du finder FCN TV på fcntv.dk. Du kan således altid følge med i, hvad der sker i og omkring FC Nordsjælland, når vi bringer dig et indblik i det arbejde, der dagligt bliver lagt i klubben. Ud over toplisten vil vi give vores bud på månedens mest oversete klip, altså det klip som fortjener mange flere visninger, end det fik i første omgang. December måned bød på mange videoer på FCN TV, hvor Julekalenderen selvfølgelig var et stort hit. En spiller i truppen stillede hver dag et nyt spørgsmål som I, fans, så skulle svare på for at kunne vinde nogle af de fede præmier. December gav også to hjemmekampe i Farum Park, hvor FCN hentede fire point, i to kampe hvor det flotte spil igen var i højsædet. Men det klip som vi mener er det mest oversete, og som fortjener mange flere visninger, er Backstage klippet med Nicolai Stokholm. Anføreren havde en fremragende sidste kamp i efteråret, hvor hans scoring gjorde ham til Superligaens ældste målscorer. December bød på mere ferie end træning for FCN-spillerne, alligevel var der daglige klip på FCN TV. Hvor julekalender, og klip som kiggede tilbage på året var i højsædet. Mest sete var dog igen Morten Nordstands saksespark, som bare bliver ved med at være et hit, og det er bestemt heller ikke et mål man bare sådan lige glemmer. Nummer to på listen i december er et klip helt tilbage fra foråret, hvor FCN TV lavede et lille sjovt klip med den daværende SønderjyskE-spiller Lasse Vibe, som havde mere end almindelig svært ved at sætte er hjørneflag tilbage på plads i Farum Park. Nummer tre blev cheftræner Kasper Hjulmands evaluering af 2013, og nummer fire var julekalenderens første dag, hvor Uffe Bech tonede frem. Nummer fem på mest sete listen i december tilfaldt ‘Året i klip – 2013’, som selvfølgelig var et tilbageblik på nogle af de helt fantastiske ting som FC Nordsjælland har været igennem i det forgangne år. Her nedenfor kan du se de fem meste sete klip fra november måned på FCN TV: 1. Morten Nordstrand amazing bicycle kick, 5.472 visninger – i alt: 91.080 visninger.
2. Farum Park er klar til SønderjyskE, 1.517 visninger – i alt: 206.639 visninger.
3. Cheftræneren evaluerer 2013, 1.067 visninger – i alt: 1.213 visninger.
4. Julekalender – 1.december, 1.013 visninger – i alt: 1.124 visninger.
5. Året i klip 2013, 917 visninger – i alt: 989 visninger