FCN og David Jensen forlænger

Kategorier

FCN og David Jensen forlænger

FC Nordsjælland og David Jensen forlænger samarbejdet, således at kontrakten nu løber til sommeren 2017.

Keeperen, der fik uofficiel debut på U/21-landsholdet i sidste uge, fortæller om det lette valg, selvom der var flere om buddet på hans signatur. Fungerende sportsdirektør Allan K. Pedersen fortæller: – Det har været vigtigt for os at sikre kontinuiteten og konkurrencen i truppen og med David Jensens underskrift har vi sikret os begge dele. Vi forlænger med en keeper, der har FCN i blodet og som har været igennem vores talentskole siden han var 13 år. – Vi har i Martin Hansen og David Jensen to af landets bedste og mest talentfulde unge målmænd i truppen, og jeg er rigtig glad for, at det er lykkes at forlænge med David, som allerede nu banker på for mere spilletid. Det er en fornøjelse at opleve en trup, hvor der er så hård konkurrence på alle positioner, lyder det. David Jensen selv er en glad mand: – Det er en lettelse og en fed fornemmelse at der nu er ro på, så jeg kan fokusere udelukkende på, at blive en endnu bedre målmand og arbejde mig ind på holdet. Min kontrakt udløb til sommer, og der har været flere muligheder i gode klubber, men jeg har været i FCN siden jeg var 13, og det er her, jeg vil slå igennem, lyder det. – Martin (Hansen, Red.) er en stærk målmand, men som alle andre spillere, er min ambition naturligvis at spille fast. Sådan har jeg altid haft det, og jeg vil selvfølgelig gøre alt for, at træneren ser min vej, når holdet skal sættes – gerne allerede til foråret. – Jeg har lige fået debut på U/21-landsholdet, og det har også givet mig ekstra blod på tanden for at spille. – Lige nu glæder jeg mig dog bare over, at have fået ro i maven og en kontakt, der gør, at jeg kan bruge al min energi på, at gøre det så godt som overhovedet muligt for FC Nordsjælland, som på alle måder er min klub. David Jensen har været i FC Nordsjælland siden han var 13 år. Han har spillet 6 kampe for FC Nordsjælland heraf tre i Superligaen, hvor han har holdt clean sheet i alle. Det er også blevet til 28 kampe for de forskellige ungdomslandshold.