Farum Park åbner med en fredagskamp

Kategorier


FCN-fansene kan glæde sig til Opening Day i Farum Park fredag 28. februar kl. 18.30, hvor Viborg kommer på besøg. (Foto: Rie Neuchs)

Farum Park åbner med en fredagskamp

FC Nordsjælland første hjemmekamp i foråret spilles fredag 28. februar mod Viborg

FC Nordsjællands mange fans kan godt begynde at glæde sig til fodboldforåret, hvor FCN går til angreb i Superligaen og også jagter en ny pokaltriumf med de to semifinalekampe mod FCK som næste udfordring. Kampprogrammet for de første 8 af forårets 15 Superligarunder er nu endeligt fastlagt, og fansene kan krydse af i kalenderen. Opening Day i Farum Park bliver en fredagsfest, når Viborg kommer på besøg fredag 28. februar kl. 18.30. Forinden har FCN haft forårspremiere mandag 24. februar på udebane mod Esbjerg. FC Nordsjælland sluttede efterårssæsonen flot af og er nu klar til at angribe foråret og alle de muligheder, de mange spændende kampe byder på. Superligatruppen er i dag vendt retur til Farum Park fra vinterferie og er startet på forberedelserne. Fra nu af er der fuldt fokus på at stå bedst muligt rustet til sæsonpremieren i Esbjerg og den første kamp i Farum Park mod Viborg, så FCN kan komme godt i gang med forårssæsonen. Programmet for de føste 8 Superligakampe i foråret ser således ud: Esbjerg-FCN mandag 24. feb. kl. 19.00
FCN-Viborg fredag 28. feb. kl. 18.30
Brøndby-FCN søndag 9. marts kl. 17.00
FCN-FC Vestsjælland lørdag 15. marts kl. 17.00
FC Midtjylland-FCN lørdag 22. marts kl. 17.00
FCN-AGF mandag 31. marts kl. 19.00
FC Vestsjælland-FCN mandag 7. april kl. 19.00
FCN-Esbjerg mandag 14. april kl. 19.00 De to pokalsemifinaler mod FCK spilles i Parken onsdag 26. marts med returkamp i Farum Park torsdag 10. april. Glæd Jer og kryds nu straks alle datoer af i kalenderen, så vi kan få en hel stribe festlige kampe i Farum Park. Der vil blive masser af aktiviteter i forbindelse med hver hjemmekamp.