U/19 spillede uafgjort ude mod FCK

Kategorier


Mikkel Jensen – her fra en Superligakamp mod OB – scorede til 1-1 for FCN U/19.

U/19 spillede uafgjort ude mod FCK

Der var et enkelt point til FC Nordsjælland i U/19 ligaen, mens det blev til nederlag for U/17

U/19 Liga: FCK-FCN 1-1 (1-0) Der var kun spillet 11 minutter, da FCK udnyttede en dårlig clearing af FCN-forsvaret og scorede til 1-0. FCN prøvede at svare igen, men det blev aldrig rigtigt farligt foran FCK-målet, og det generelle indtryk af 1. halvleg var en ret sløj præstation. Heller ikke FCK var imponerende. Spillet blev noget bedre fra begge sider efter pausen, og FCN fik i store perioder sat tryk på FCK-forsvaret. Det resulterede bl. a. i et straffespark midtvejs i 2. halvleg, men desværre misbrugte Mathias Hebo fra 11 meter pletten. Det slog tigrene lidt ud af rytme, men efterhånden genvandt de pusten og satte ind med fornyet energi. Det gav bonus ti minutter før tid, hvor det lykkedes Mikkel Jensen at udligne til 1-1. Det blev også facit af kampen, selv om begge hold i afslutningen satsede, så der blev åbne chancer i begge ender af banen. – Nu har vi mødt FCK to gange og hentet fire point, og på lørdag møder vi Brøndby for anden gang i denne sæson. Vi vandt det første møde i Brøndby, og vi satser meget på at vinde disse lokalopgør, siger cheftræner for U/19 Peter Feher før den sidste kamp inden vinterpausen. Kampen mod Brøndby spilles i Farum Park lørdag kl. 12.00 U/17 Liga: FCK-FCN 2-1 (1-0) FC Nordsjælland kom bagud 0.1 allerede efter små fem minutter, og det kom til at præge indsatsen resten af 1. halvleg. De unge tigre kunne slet ikke få fat i spillet og kom kun til afslutning et par gange. Præstationen før pausen var langtfra godkendt. Det ændrede sig heldigvis markant til 2. halvleg, hvor FCN fik godt fat i spillet og også helt fortjent efter en stærk periode fik udlignet til 1-1, da der var spillet en time. Målet blev scoret af Jakob Johansson med Daniel Skov som assist efter en hurtig omstilling. FCN kom til rigtig mange afslutninger i 2. halvleg, men alligevel tabte holdet kampen, da FCK kun fire minutter før tid vendte et FCN-hjørnespark til et kontraangreb og scorede sejrsmålet til 2-1. Et bittert nederlag for tigrene, der slutter efteråret af hjemme mod Brøndby på lørdag kl. 14.15. – Nu sætter vi fuld fokus på kampen mod Brøndby, så vi kan få en god afslutning på efterårssæsonen. Vi har et delmål om at overvintre i den bedste halvdel, og det kan vi stadig nå med en sejr, men vi kan desværre ikke selv afgøre det. De andre resultater skal også passe, siger U/17 cheftræner Kasper Kurland.