U-holdene sluttede af med nederlag

Kategorier


Det blev ikke den afslutning træner Søren Krogh og cheftræner Peter Feher drømte om med U/19 Ligamandskabet.

U-holdene sluttede af med nederlag

Både U/19 og U/17 tabte i Ligaen hjemme til Brøndby i efterårets sidste kamp

U/19 Liga: FCN-Brøndby 0-1 (0-0) En meget lige men også temmelig rodet 1. halvleg endte målløs. FCN fik aldrig rigtigt styr på spillet i de første 45 minutter. Det snakkede man om at få rettet i pausen, men efter kun tre minutters spil i 2. halvleg kom Brøndby foran 1-0 på et lidt tyndt straffespark, dømt for hånd på bolden. Det mål fik gæsterne til at trække sig tilbage og lure mere på kontra, og selv om tigrene fandt en god rytme i spillet, var det meget svært at finde sprækker i Brøndby-muren. Og da FCN med brug af alle sine udskiftningsmuligheder forsøgte at lægge ekstra tryk på, blev Mikkel Luimes kort efter så slemt skadet, at han måtte udgå. FCN måtte derfor spille det sidste kvarter med kun 10 mand på banen, og så var det for svært at fremtvinge en udligning. – Det var en dårlig kamp for os at slutte af på. Vi havde lige snakket om, hvordan vi skulle angribe 2. halvleg, og så får de sådan et mål, som gør det hele ekstra svært mod et mere afventede Brøndby-mandskab. Og en spiller i undertal til sidst gjorde det svært at lægge det nødvendige tryk. – Det var en ærgerlig måde at slutte af på, og generelt må vi konstatere, at det pointmæssigt ikke har været det efterår, vi drømte om. Men ellers synes jeg, at vi har fået udviklet vores spil på en positiv måde, og det skal vi bygge videre på. Nu deltager vi igen i Viareggio Cup i starten af februar og kan få en god optakt til forårssæsonen, siger FC Nordsjællands U/19 cheftræner Peter Feher. U/17 Liga: FCN-Brøndby 0-3 (0-0) FC Nordsjælland spillede en udmærket 1. halvleg, hvor tigrene var meget på bolden uden dog at skabe de helt store målchancer. Men det lykkedes også at holde gæsterne fra Brøndby fra de store scoringsmuligheder, og 0-0 ved pausen var et godt billede af en kamp med fint men ikke så målsøgende spil. Efter pausen slog Brøndby til med tre hurtige scoringer, og dermed var kampen i realiteten afgjort, men de unge tigre mistede ikke modet af den grund. Efter de hurtige Brøndby-mål overtog FCN styringen af kampen og kæmpede hårdt for en reducering. Det blev også til nogle gode muligheder, men det lykkedes ikke at score, og FCN sluttede efteråret af med et 0-3 nederlag. – Bortset fra resultatet, synes jeg, det var en udmærket kamp. Arbejdsindsatsen hos drengene var i hvert fald godkendt, og det var dejligt at se, at de ikke faldt sammen trods modgangen i starten af 2. halvleg. De troede på chancen hele vejen igennem, siger cheftræner for U/17 Kasper Kurland. Overordnet set for hele efteråret har han denne vurdering: – Vi kan dele efteråret op i tre dele. Vi startede lidt skidt, men så ramte vi en rigtig god periode. Desværre sluttede vi igen med et par skuffende resultater. Vi kan naturligvis ikke være helt tilfredse med det antal point, vi har fået, men det vigtigste er, at spillene har udviklet sig. – Spillerne har trænet virkelig godt, og de har klart rykket sig. Det er vi glade for. Det er jo deres udvikling, der er det vigtigste, selv om vi selvfølgelig også gerne vil vinde, siger Kasper Kurland.