Truppen til kampen mod OB

Kategorier

Truppen til kampen mod OB

Efterårets sidste kamp for FC Nordsjælland spilles fredag kl.18.30 i Farum Park når Odense Boldklub kommer på besøg.

Superliga-truppen trænede sidste gang torsdag formiddag for at få de sidste detaljer på plads frem mod den vigtige kamp fredag aften. – Det skal, og vil blive, en energiudladning af de større. Der findes intet efter de her 95 minutter, det er all out. Vi skal slutte med et godt punktum. Der er ingen træthed hos os, truppen er i god forfatning og vi havde faktisk gerne spillet endnu flere kampe. Spillerne og hele klubben glæder sig til at få det maksimale ud af den sidste kamp, fortæller Kasper Hjulmand. FC Nordsjælland og OB har en gang tidligere i sæsonen mødt hinanden, her vandt OB 1-0 i Odense på et sent mål. FC Nordsjælland havde til det opgør skiftet kraftigt rundt på holdet, så rigtig mange af de unge spillere fik fuld spilletid i det opgør. Præstationen var dog rigtig stærk og det var tæt på at FCN snuppede alle tre point i den kamp. Fredag kan blive en noget anden kamp, da FC Nordsjælland er yderst stærke hjemme i Farum Park, hvor det kun er blevet til to nederlag i halvandet år. Martin Vingaard, Pascal Gregor og Michael Jakobsen har alle været tvivlsomme til kampen, og den endelig beslutning om de spiller vil blive taget fredag. Truppen til kampen i Farum Park mod OB, fredag den 6.december kl.18.30: 28. David Jensen
35. Martin Hansen
2. Michael Jakobsen
5. Anders “AC” Christiansen
6. Lasse Petry
7. Nicolai Stokholm
8. Patrick Mtiliga
9. Kim Aabech
10. Martin Vingaard
11. Morten Nordstrand
12. Joshua John
15. Jens Stryger Larsen
21. Ivan Runje
23. Mario Ticinovic
25. Bassel Jradi
27. Pascal Gregor
29. Andreas Maxsø
33. Hakan Redzep
36. Kristian Lindberg
37. Oliver Thychosen