Topscorerne topper trøjesalget

Kategorier


Joshua Johns trøje er et hit blandt FCN-fansene – foto: boesenfoto.dk

Topscorerne topper trøjesalget

Som sædvanligt har FCN Shoppen og fcnshoppen.dk rygende travlt op til jul. Der er gang i salget af stort og småt og som traditionen det byder, er spille-trøjer et sikkert hit til store og små.

Med to hjemmekampe i december måned med masser af aktiviteter i FCN Shoppen, er blev årets julesalg skudt i gang med et brag. Vejret betød, at flere valgte at blive hjemme, men alligevel har der været masser af børn og familier inde for at sikre sig de nyeste og fedeste kalendergaver, adventgaver og julegaver og der er allerede nu lagt op til et rekordsalg i FCN Shoppen. Et af de store hit under træet er spillertøjet, som altid sælger rigtig godt op til jul. I denne sæson er der både nye og mere velkendte navne på listen over trøjesalgets topscorere. Der er efterspørgsel efter samtlige spillernavne, men tre af spillerne skiller sig alligevel ud, når det gælder årets efterspørgsel: Det er målmagerne og de offensive spillere, som i år trækker mest, og på en sikker top tre finder vi Martin Vingaard, topscorer Joshua John og manden bag den bedste saks nogensinde: Morten Nordstrand. Har du ikke nået at købe dine julegaver endnu, har FCN Shoppen åbent frem til lillejuleaften: Onsdag den 18 dec. 16.30 – 19.00
Torsdag den 19 dec. 16.30 – 19.00
Fredag den 20 dec. 16.30 – 19.00
Lørdag den 21 dec. 10.00 – 18.00
Søndag den 22 dec. 10.00 – 18.00
Mandag den 23 dec. 10.00 – 19.00 Du kan også købe dine gaver via fcnshoppen.dk, men vær opmærksom på, at seneste bestillingsfrist er torsdag d. 19. december kl. 16:00. Den endelige hitliste over trøjesalget må vente til efter jul, men der er ingen tvivl om, at kampen vil stå blandt de tre nævnte herrer – selvom der også er gang i alle de andre navne.