Stokholm: Sindssyg vigtig kamp

Kategorier

Stokholm: Sindssyg vigtig kamp

– Vi skal slutte godt af her på hjemmebane og kan nå op til OB med en sejr. Alle kan se, hvor vigtigt det er, understreger FCN-anføreren

Det var en flok målbevidste FCN-spillere, der torsdag morgen tog fat på den sidste træning inden kampen i Farum Park i morgen fredag kl. 18.30 mod OB. Det er sidste kamp inden den lange vinterpause, og anfører Nicolai Stokholm understreger kampens helt ekstraordinære betydning: – Det er en sindssyg vigtig kamp for os. Alle kan se, hvor meget en sejr vil betyde i den tætte Superliga. Vi kan nå op til OB og sikre os afstand til nedrykningsstregen. Det er så vigtigt, at slutte godt af og få de tre point. – Situationen er nogenlunde som før Randers-kampen, hvor vi spillede godt, ligesom vi har gjort i rigtig mange af de seneste kampe. Kan vi nå samme spilniveau igen mod OB, skal det give de tre vigtige point. Vi slutter af her på hjemmebanen, hvor vi normalt altid er stærke, og det skal vi også være fredag for at få de tre point. – Vi har naturligvis respekt for OB. De har gode individualister, som vi skal holde øje med, og de er dygtige til at køre kontraangreb. Men vi skal som sædvanlig i Farum Park tage fat i kampen, så den bliver spillet på vores præmisser. Vi ved, vi er stærke her, og det skal vi udnytte siger Nicolai Stokholm. Målmand Martin Hansen er også tændt og fokuseret: – Lige nu har vi kun fokus på den kamp. Vi vil prøve at dominere kampen, så vi kan få de tre point og gå på juleferie med oprejst pande. – Der har været mange positive ting i de foregående kampe, som vi kan tage med os til den her kamp, men først og fremmest skal vi levere på dagen alle mand. Jeg vil selvfølgelig gerne slutte af med et clean sheet, men det vigtigste er, at vi vinder, og slutter året af med en sejr, så vi kan se fremad, når foråret går i gang, fastslår Martin Hansen. FC Nordsjælland har nu gennem tre sæsoner vist sig som et fantastisk stærkt hjemmehold, og holder tigerne fast i den statistik og slår OB, kan de gå til vinterpause på en lun midterplacering i Superligaen.