Spillerne sendt på ferie med træningsprogrammer

Kategorier

Spillerne sendt på ferie med træningsprogrammer

Det bliver ikke en ferie uden træning, for spillerne skal holde formen ved lige.

Når FC Nordsjælland-truppen igen møder ind efter juleferie, så nytter det ikke noget af der er røget for mange kilo på kroppen eller konditionen er helt i bund. – Det øger risikoen for skader, og hvis ikke spillerne har holdt deres træningsprogrammer ved lige, så giver det os kortere tid til at fokusere på spillet med bolden. Derfor er det en god ide at sørge for at formen bliver holdt ved lige, fortæller fysiske træner Mathias Zangenberg. Der kan dog være forskel på den enkelte spiller, nogle skal arbejde lidt hårdere end andre. – Det er helt individuelle programmer, så der er stor forskel på hvordan den enkeltes program ser ud. Nogle har fået lidt ekstra arbejde, mens dem, som der har spillet mange kampe har fået lidt mindre, siger Zangenberg. FCN-truppen checker ind igen den 6.januar, og første officielle træningsdag på banen bliver 7.januar. Du kan høre mere om de programmer som spillerne har fået med hjem i videoen ovenfor.