Søren C.: Sværeste lodtrækning

Kategorier


Søren Christensen har tidligere afgjort pokalfinalen til fordel for FCN, og har derfor gode minder – foto: Boesenfoto.dk

Søren C.: Sværeste lodtrækning

FCN-spilleren har ikke fået meget spilletid i efteråret på grund af en skade, men kan nu se frem til hård modstand i pokal-semifinalen i foråret.

– Det er uden tvivl den sværeste lodtrækning vi kunne få, men hvis man vil vinde pokalen, og det vil vi, så skal man kunne slå alle hold. – Vi enorm respekt for FCK, det er et godt hold, men jeg ved også at hvis vi forsætter vores opadgående formkurve i foråret, så kan vi godt slå dem. Vi har vist før at vi med vores spil, kan gøre det mod dem. – Det er positivt at vi slutter hjemme i Farum Park, hvor vi meget sjældent går fra banen uden at score eller have vundet kampen. Vi skal have et godt udgangspunkt i Parken, og så skal vi have fyldt stadion på hjemmebane til den sidste kamp, så vi alle igen kan få en stor oplevelse i pokalfinalen, slutter Søren Christensen.