Skadestatus på Gregor, Vingaard og Jakobsen

Kategorier

Skadestatus på Gregor, Vingaard og Jakobsen

Søndagens opgør mod Randers FC bød på to alt for tidlige udskiftninger for FC Nordsjælland.

Pascal Gregor udgik allerede efter 32 minutter med en hjernerystelse, da han havde stødt sammen med en Randers-spiller og Martin Vingaard måtte også udgå kort inde i 2.halvleg, da han var svimmel og skidt tilpas. – Pascal fik et slag i hovedet, og vi må se hvordan de næste par dage går med hans hovedskade, fortæller Kasper Hjulmand. – Jeg følte mig allerede skidt tilpas i løbet af  1.halvleg, kunne ikke fokusere ordentlig og havde problemer på det ene øje. Jeg håbede, at pausen kunne hjælpe, men det blev ikke bedre, desværre. Det går dog bedre i dag, og noget tyder på at det var en virus, som kom på et virkelig skidt tidspunkt, siger Martin Vingaard. Derudover måtte Michael Jakobsen tage plads på tribunen med problemer i læggen efter kampen mod AaB. Der er dog forhåbninger om, at de alle tre, kan nå at blive klar til fredagens sidste kamp i efteråret mod OB. – Vingaard burde være klar til fredagens kamp, og det samme håber vi selvfølgelig med Pascal og Michael Jakobsen, men en hovedskade, som Pascals, skal tages dag for dag, og med Michael må vi se når vi kommer længere hen. Tiden vil vise om de bliver klar alle tre, men det håber vi selvfølgelig. Vi skal have så mange klar som muligt, og drengene er virkelig super klar til at hente tre point i fredagens kamp, som bliver vigtig, vi skal have de tre point nu, slutter Hjulmand.