Pokalsemifinalerne fastlagt

Kategorier


Der bliver rigeligt af gode kampe at se frem til i foråret – foto: Rie Neuchs

Pokalsemifinalerne fastlagt

To spændende opgør venter i foråret når FC København er modstanderen i DBU pokalens semifinaler.

Semifnalerne spilles over to kampe, og det første opgør er som bekendt i Parken og FCN slutter altså på fortet i Farum Park. Første opgør er onsdag den 26.marts på Østerbro, og hjemme i Farum Park bliver torsdag den 10.april, tidspunkterne er ikke fastlagt endnu. Der venter altså to utroligt vigtige og sjove kampe i foråret, i håbet om at spille sig i pokalfinalen. Allerede nu bør der sættes kryds i kalenderen, så datoerne er reserveret til pokalbold med FCN. Billetsalg til de to kampe vil blive annonceret så snart de sidste detaljer er på plads.